Friday, May 18, 2007


that's all
# στιγμή 1 Η κηφισίας κολλημένη..δεν κουνιέται τίποτα μου περνάν διάφορες σκέψεις από το μυαλό, να σταματήσω ένα μηχανόβιο να με πετάξει μέχρι το σύνταγμα, να πάρω τις πληροφορίες του οτε να ρωτήσω αν όντως ισχύει το taxi μηχανάκι, να αρχίσω να προσεύχομαι να γίνει κανά θαύμα να αδειάσει η κηφισίας.Έδινα εξετάσεις στο cervantes και κλασικά είχα αργήσει να ξεκινήσω ευτυχώς που ο driver είχε navigator κ μας πήγε από κάτι τρελούς δρόμους -κηφισιά σύνταγμα σε 45 λεπτά σε ώρα αιχμής- πραγματικά το άγχος των προφορικών ήταν τπτ μπροστά στο άγχος του να φτάσω!!!Τελικά αργήσαμε 15 λεπτά αλλά η τύχη -την οποία είχα αναθεματίσει άπειρες φορές μέχρι να φτάσω- μου χαμογέλασε δις ο examinador ήταν ένα κουκλί 23 χρονών με τρομερό χαμόγελο ο οποίος μάλλον βαριόταν την ζωή του κ σκεφτόταν ότι θα θελε να ναι σε καμιά παραλία να αράζει..κ επίσης με ρώτησε πράγματα που τα ήξερα ας είναι καλά η profesora ana! Υποσχέθηκα ότι αν προλάβω να δώσω δεν θα ξαναργήσω..χεεε ε καλά δα δεν ήταν κ όρκος..αλλά θα προσπαθήσω να κρατήσω την υπόσχεσή μου!
#στιγμή 2 μήνυμα από μακριά ο κλασικός χαιρετισμός μια ζεστασιά από την έρημο αρκετή..?3 days left..περιμένω (αν και έχω βαρεθεί να περιμένω).
#στιγμή 3 "η αδερφή σου είναι η πιο όμορφη εδώ μέσα" από μία καλή φίλη..ένιωσα πολύ περήφανη απλά..
(γενέθλια sis κρίμα που δεν βγάλαμε φωτογραφίες και ναι δεν ξέρω πως τα κατάφερα να μείνουμε χωρις φωτογραφική -δεν την είχα φορτίσει-)
#στιγμή 4 βγάζω εισητήριο στο μετρό από το μηχάνημα κ βλέπω ότι κάποιος φουκαράς βιαζόταν πολύ κ ξέχασε να πάρει τα ρέστα του 80 λεπτά ήταν μόνο αλλά ήταν αρκετά για να χαμογελάσω στιγμιαία και επίσης με βόλεψαν μια χαρά για τα μεταφορικά της ημέρας.

Ψάχνω και για άλλες καλές στιγμές αλλά δυστυχώς οι τελευταίες δύο βδομάδες ήταν πολύ δύσκολες από κάθε άποψη..ελπίζω για τα καλύτερα που θα ρθουν (;)

3 comments:

constant_dreamer said...

kai nai meta apo polu prospatheia customize k edit katafera na anevasw auto to post!arage mou aksizei mia coca-cola?na shkwsw k egw to xeri mou?
:)

Disillusa said...

Ναι, να το σηκώσεις! Εμένα μου συμβαίνει το ίδιο με κάθε post!!!
Σου αξίζει όμως μία coca cola και για τα Ισπανικά! Φέτος έδωσα 2 φορές εξετάσεις για δίπλωμα ξένης γλώσσας (για διαφορετικό δίπλωμα) και μπορώ να καταλάβω τι άγχος πέρασες!
Καλά αποτελέσματα!

constant_dreamer said...

thanx na sai kala!kala apotelesmata k sesena loipon !!!!!